Отиваме към сценарий на успешен вот на недоверие

Експерти: Другата седмица ще гледаме продължение
16 юни 2022 15:45, Росен Стойчев
43
Отиваме към сценарий на успешен вот на недоверие
Снимка: НОВА

„Отиваме към сценарий на успешен вот на недоверие".

Още по темата
Това обяви пред Нова Нюз политологът Ивайло Динев.

Неговото мнение е, че ако има един победител в момента, това е „Възраждане, а ако БСП излезе от правителството, ще спечели.

Допълни, че съчувства на хората, които са гласували, а в последните дни са объркани от толкова много въпроси – и за ГКПП "Капитан Андреево", и за РСМ. „Ако това е истината, е ужасно,” каза политологът по повод разменяните между вече бившите коалиционни партньори обвинения, след което предупреди:„В момента изтича тази информация, защото има неразбирателство между партньорите.”

„Другата седмица ще гледаме продължението - още от същото.” Това каза политологът Евелина Славкова..

По думите ѝ наблюдаваме битки на интерпретацията. „Това е част от политическия публичен разговор, защото в голяма степен за сърцата на хората е важно кой ще спечели битката за интерпретацията.”

Според Славкова при следващи избори „Възраждане” ще бъде ключът, защото ако стане втора или трета политическа сила, ще изкара ГЕРБ от изолацията.

И двамата политолози се обединиха около тезата, че от ситуацията губещ е българският народ. И че "тази коалиция реално няма как да продължи да съществува дълъг период от време. Защото дори и да намерят 12 души, извиването на ръце тепърва ще започва," според  Славкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави се крие на дивана на Доган. Тошко също вече ще се крие на дивана на Доган. Чалгарите трябва да минат в нелегалност, за да избегнат народния гняв.
32
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Киро до #35 преди 1 година
Пъпешът е сладък и полезен плод,а в куха тиква като твоята - нема нищо!! Схващаш ли бе тик....веник??
31
1
 
3
 
! Отговори
Политанализатор преди 1 година
До #35 " анонимника"!! Влогове в евро?? Откъде знаеш бе тикво куха?? Да не си Управител на " Бурканбанк"?? Ковид истерията - Стара бира!! Никой не е виждал лидера на " Възраждане" да влиза или излиза от чуждо посолство,било то руско или западняшко!! Ама с гладкия ти като аспирин мозък едва ли ще схванеш какво искам да ти внуша!!!
30
1
 
1
 
! Отговори
Ралчо Търговеца преди 1 година
Дам ще е интересно ,ще им дам шанс на Възраждане да видим какво ще направят !
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПолитанализаторАко наистина вярваш че на възраждане им пука за българите, си кръгъл ***. Те буквално лансират всяка популистка теза, без дори да вярват в нея (против еврото са, ама с влогове в евро; против ковид ваксинити, ама половината им депутати ваксинирани; за русия, ама зам. председателката им пише против путин; щяха да даряват цялата си субсидия, дариха 10%) И пъпешите като теб продължават да им вярват :D
28
4
 
4
 
! Отговори
ПП Ваксраждане преди 1 година
Дано възраждане да управялват.. Да ги видят българите, че за нищо не стават и да се свършва с тях :D
27
0
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Жална ви майка българска на следващото правителство. Добре, че си уредих живота, вие се оправяйте.
26
1
 
3
 
! Отговори
Бойко ще даде на ИТН преди 1 година
Тошко и Слави искаха да им се дадат големи пари. Първо се пробваха с Каримански за управител на БНБ. Не мина. Второ, поискаха милиарди за пътища за да пооткраднат нещо оттам - по модела, отработен от Бойко и ГЕРБ. Като видяха, че и това не минава, вече Слави реши да се прегърне с Бойко - той може да даде. А Бойко има опита с такива като него. По един мандат - крадат, оцапват се и без тях. Яне Янев, пишман реформатори, патриоти - минаха си от реда. Ето дойде ред и на ИТН.
25
2
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Слави и Тошко провалиха трето правителство. Вече се видя ясно скритата коалиция ГЕРБ-ИТН. ИТН се оказа голямата подмяна на това, за което хиляди протестираха по площадите. Време е да изчегъртаме и тях. Иначе се връща модела ГЕРБ.
24
5
 
5
 
! Отговори
Млад ездач преди 1 година
Вижте ги тия, които слагат /- / на Политанализатора!! Това са нахлебници,които през годините са били на яслите на властниците,с надеждата " техните хора" пак да дойдат на власт!!
23
11
 
6
 
! Отговори
Политанализатор преди 1 година
До # 9 !!! АЛТЕРНАТИВАТА Е ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ"!!! Единствената, която защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! Схващаш ли бе тикво куха??? И не ми дрънкай " ама Костадинов е " копейкин", щото всички други могат да се нарекат " ЕВРОЦЕНТОВЕЙКИ" или " байдънки"!!!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много *** народ има тук, радва се скорошното завръщане на Баце! Той, великият мислител ще спре инфлацията, ще спре инвазията, глобавлното затопляне, 5Г, вирусите, ще спаси света!
21
6
 
5
 
! Отговори
Политанализатор преди 1 година
До # 9 !!! АЛТЕРНАТИВАТА Е ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ"!!! Единствената, която защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! Схващаш ли бе тикво куха??? И не ми дрънкай " ама Костадинов е " копейкин", щото всички други могат да се нарекат " ЕВРОЦЕНТОВЕЙКИ"!!!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах ги двамцата по тв-то. Славкова все пак прави някакъ анализ. Ивчo-Дивчo повтаря вестникарските заглавия. Такова бълване на общи приказки миже само някой набеден за "експерт". Експерт по всичко.
19
6
 
6
 
! Отговори
Политанализатор преди 1 година
До # 9 !!! АЛТЕРНАТИВАТА Е ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ"!!! Единствената, която защитава БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! Схващаш ли бе тикво куха???
18
3
 
13
 
! Отговори
Оставка преди 1 година
на корумпираното правителство!
17
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 1 година
По време на изборите ще дебютира порно сериала "Киро и секретарица"
16
14
 
7
 
! Отговори
Лошо преди 1 година
Това си е 100% пълзящ Кремълски преврат в България.
15
8
 
18
 
! Отговори
Светльо Витков преди 1 година
"Днес Трифоноглу сложи край на партия ИТН. Сложи и край на измисления си ореол на голям пич"
14
8
 
22
 
! Отговори
истина преди 1 година
Едно неуспешно правителство наречено от народа на лъжец и крадец ще си отиде, дано това което ще дойде да поправи белите. Двете противоположни коалиции се наричаха мафии, и може би са прави.